Årsmote 2023

NORRA TAXKLUBBENS ÅRSMÖTE 2023


Söndagen den 12 februari genomförde Norra Taxklubben sitt årsmöte med totalt ca 40 närvarande medlemmar. Vi började årsmötet kl. 12.00 och gick igenom dom punkter som fanns på dagordningen. Efter årsmötet uppmärksammade vi dom medlemmar vars taxar blivit champions under året 2022. Samt dom taxar som erövrat vandringspriser genom sina framgångar inom viltspår och drev.


 

Vi tackade även av dom styrelsemedlemmar som stod i tur att avgå. Dessa fick en fin tulpanbukett från Stöde Mix och en tjusig rosa godispåse från Hemmakväll i Sundsvall. Arne Söderberg tackades av, efter att under många år gjort stora insatser i Norra Taxklubben. Han har verkat som både revisor, ledamot och ordförande. Tack Arne för denna tid!


Efter mötet så bjöd klubben på en helt fantastisk smörgåstårta från Ica Matfors. Under tiden som medlemmarna njöt av den goda smörgåstårtan hade vi bjudit in Anna Holter som skulle berätta för oss hur ett BPH går till och varför det är så viktigt att vi gör detta. En mycket intressant föreläsning som jag hoppas våra medlemmar uppskattade.


Efter en liten bensträckare så började vår Mästarshow. Där hade vi bjudit in en taxkunnig domare vid namn Kerstin Henriksson att döma våra vackra taxar och därmed kora dom vackraste av dom alla. 

 


  

Årsmötesprotokoll 2023

Årsmöteshandlingar 2023

- klicka på bilden för stor version -